Tarih: 10.05.2015 15:44

BAŞKAN AKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği tarafından yürütülmekte olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Emek Mahallesindeki çalışmaları takip etti.
İnceleme sonrası bir açıklama yapan Aksoy; “ Safranbolu`muzun yeni yerleşim yerlerinin asfalt ile ilgili son rötuşlarını atıyoruz. İnşallah bu hafta içerisinde Emek Mahallemizde de asfalt ihtiyacı olan yer kalmayacak. Buradan hareketle Safranbolu`nun asfalt ile ilgili tüm dertlerini bu yıl ve önümüzdeki yık bitirmek en büyük hedefimiz. 2010 yılında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarımızda bu güne kadar Safranbolu`da nerdeyse bir karış yol bırakmadık. Öncelikle tasfiyelerini, kaldırımlarını ve alt yapısını tamamladık, baştan sona elden geçirdik. Yeni yaptığımız yollar oldu yine bu yoların asfaltlamasını gerçekleştirdik. Biz Safranbolu`da dayanıklı ve kaliteli asfalt üretmeye devam ediyoruz “ dedi.
Kendi Plentimizde Avrupa Standartlarında Asfalt Üretiyoruz
Üretilen asfaltın tamamen Avrupa standartlarında, dünya kalitesinde halk sağlığına hiçbir zararı olmayan, kokusuz ve uzun ömürlü o0lduğunu kaydeden Başkan Aksoy; “ Bu kaliteli asfaltı kendi planetimizde üreterek Safranbolu`muza kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu asfalt en az 10 – 15 yıl dayanabilecek kalitede. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bizlere iletmekte.
Asfalt Sıkıntısı Gündemden Düşecek
Aksoy konuşmasının sonunda, yeni açılan yolların çalışmalarının da çok yakında bitirileceğini, bununla birlikte Safranbolu`nun asfalt ile ilgili sıkıntılarını çözmüş ve bu konuyu vatandaşların gündeminde bir daha almamak üzere düşürmüş olacağını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —