BAŞKAN AKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve “Safranbolu`nun asfalt ile ilgili sıkıntıları çok yakında vatandaşların gündeminden düşmüş olacak” dedi

GÜNCEL 10.05.2015 15:44:44 0
BAŞKAN AKSOY ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiye Amirliği tarafından yürütülmekte olan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Emek Mahallesindeki çalışmaları takip etti.
İnceleme sonrası bir açıklama yapan Aksoy; “ Safranbolu`muzun yeni yerleşim yerlerinin asfalt ile ilgili son rötuşlarını atıyoruz. İnşallah bu hafta içerisinde Emek Mahallemizde de asfalt ihtiyacı olan yer kalmayacak. Buradan hareketle Safranbolu`nun asfalt ile ilgili tüm dertlerini bu yıl ve önümüzdeki yık bitirmek en büyük hedefimiz. 2010 yılında başlamış olduğumuz asfalt çalışmalarımızda bu güne kadar Safranbolu`da nerdeyse bir karış yol bırakmadık. Öncelikle tasfiyelerini, kaldırımlarını ve alt yapısını tamamladık, baştan sona elden geçirdik. Yeni yaptığımız yollar oldu yine bu yoların asfaltlamasını gerçekleştirdik. Biz Safranbolu`da dayanıklı ve kaliteli asfalt üretmeye devam ediyoruz “ dedi.
Kendi Plentimizde Avrupa Standartlarında Asfalt Üretiyoruz
Üretilen asfaltın tamamen Avrupa standartlarında, dünya kalitesinde halk sağlığına hiçbir zararı olmayan, kokusuz ve uzun ömürlü o0lduğunu kaydeden Başkan Aksoy; “ Bu kaliteli asfaltı kendi planetimizde üreterek Safranbolu`muza kazandırmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu asfalt en az 10 – 15 yıl dayanabilecek kalitede. Vatandaşlarımız memnuniyetlerini bizzat bizlere iletmekte.
Asfalt Sıkıntısı Gündemden Düşecek
Aksoy konuşmasının sonunda, yeni açılan yolların çalışmalarının da çok yakında bitirileceğini, bununla birlikte Safranbolu`nun asfalt ile ilgili sıkıntılarını çözmüş ve bu konuyu vatandaşların gündeminde bir daha almamak üzere düşürmüş olacağını söyledi.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °