“´Gidemediğin yer senin değildir.´ ilkesini şiar edinerek ilçemizin her köşesine gitmeye gayret ettim”

6 Şubat 2021 tarihinde göreve başlayan ve dil eğitimi sebebiyle görevinden ayrılan Ovacık Kaymakam V. Osman Kurt, yayımladığı veda mesajında, ‘Gidemediğin yer senin değildir.´ ilkesiyle görevini yaptığını ve herkese dokunmak için m?

GÜNCEL 9.02.2022 14:27:23 0
“´Gidemediğin yer senin değildir.´ ilkesini şiar edinerek ilçemizin her köşesine gitmeye gayret ettim”

 

6 Şubat 2021 tarihinde göreve başlayan ve dil eğitimi sebebiyle görevinden ayrılan Ovacık Kaymakam V. Osman Kurt, yayımladığı veda mesajında, ‘Gidemediğin yer senin değildir.´ ilkesiyle görevini yaptığını ve herkese dokunmak için mücadele ettiğini belirttiği mesajında kapısının her daim açık olduğunu söyledi.

Ovacık Kaymakamı Osman Kurt yayımladığı mesajında, “Kıymetli Ovacıklı hemşehrilerim, bir yıldır büyük bir onurla görev yapmakta olduğum Ovacığımızdan yurtdışı eğitimim öncesi dil kursu için ayrılıyorum. 'Gidemediğin yer senin değildir.' ilkesini şiar edinerek ilçemizin her köşesine gitmeye gayret ettim, herkesi tanımaya çalıştım. Bu süre zarfında istemeden kalp kırdıysam, birilerini incittiysem haklarınızı lütfen helal edin. Görev yaptığım her yerde bir kardeşiniz, bir eviniz olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Görev yaptığım süre içerisinde desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ali Şahin beyefendiye, Sayın Valimiz Fuat Gürel beyefendiye, saygıdeğer milletvekillerimize şükranlarımı arz ediyorum. Yine birlikte çalışmaktan onur duyduğum Belediye Başkanımız Sayın Yakup Narter, İl Genel Meclisimizin saygıdeğer üyeleri Halil Aydın ve Ahmet Tam beyefendilere, siyasi parti ilçe teşkilatlarına, muhtarlarımıza, kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Sağlıcakla kalın.” ifadelerine yer verdi.

/resimler/2022-2/9/1431093020554.jpg

/resimler/2022-2/9/1431349425352.jpg


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °