'Yüce Türk milletine bağımsız, çağdaş ve saygın bir devlet olmasının da yolunu açmıştır'

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL 30.08.2021 18:41:34 0
 
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında; “30 Ağustos Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Başkomutanlığında kazandığı zaferi kıvançla kutladığı bir gündür.
Tarihin ender kaydettiği büyük zaferlerden birisi olan 30 Ağustos Zaferi, yüce Türk milletine bağımsız, çağdaş ve saygın bir devlet olmasının da yolunu açmış olup, Türkiye Cumhuriyeti Atatürk ilke ve devrimlerinin aydınlattığı medeniyet dünyası yolunda kararlılıkla yürümeye devam edecektir.
Yüce milletimizin azim ve vatanseverliğiyle dünyadaki birçok mazlum millete örnek teşkil edecek nitelikte olan şanlı kurtuluş tarihimizin ışığında, aziz milletimizin verdiği büyük bağımsızlık mücadelesini en iyi şekilde anlayarak gençlerimize ve gelecek nesillerimize aktarmakla yükümlüyüz. Bu düşüncenin açtığı yolda bugün ve gelecekte; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşıyarak sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan daha da güçlendirmek amacıyla çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.' dedi.

Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °