YÖREMİZ TEMSİLDE YETİM KALDI

12 Haziran seçimlerinde geleceğin Başbakan Yardımcısı olarak algılanan Eski T.B.M.M.Başkanı M.Ali Şahin ya da yılın bürokratı seçilen eski Orman Genel Müdürü ve Milletvekilimiz Kahveci 'nin Bakan olabileceği halk tarafındanda çok

GÜNCEL 6.07.2011 22:34:11 0
YÖREMİZ TEMSİLDE YETİM KALDI
   Ak Parti hükümetleri döneminde güçlü bir kad-ro temsil edilen İlimiz 61. Hükümette garip kaldı. Çev-remiz Kastamonu Milletvekili Murat Başeskioğlu, Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ve son olarakda(Eski T.B.M.M. Başkanı) İlimiz Milletvekili M.Ali Şahin'le  temsil  edilen bölgemiz maalesef yetim kaldı.
   12 Haziran seçimlerinde geleceğin Başbakan Yardımcısı olarak algılanan Eski T.B.M.M.Başkanı M.Ali Şahin yada yılın bürokratı seçilen eski Orman Genel Müdürü ve Milletvekilimiz Kahveci 'nin Bakan olabileceği halk tarafındanda çok benimsenmişti.
   Ustalık dönemlerini memleketlerine hizmetle geçireceklerini düşünen seçmenlerde her şeye rağmen AK Partiye 2 milletvekilliğini kazandırmak için seçimlerde ellerinden geleni yapmışlardı.
   Geçmiş dönemlerde Ak Parti Milletvekillerinin yetersizlikleri yüzünden yeterince hizmet alamayan İlimiz bu dönem çok şey beklerken  61. Hükümette temsil edilemeyince şoke yaşadı.AK Partiye oy verenler taraftarlar “Başbakan mutlaka bir vekilimizi değerlendirmeliydi.”  şeklinde yorumlar yapmaya başladı.”Bizler yöneticileri onure ettik onlarda bizi onure etmeliydi.” demekten kendilerini alıkoyamadılar.”Tam Karabük te çok iyi şeyler yapılacak derken bizim Bakanlar kurulunda temsil edilmeyişimiz bizleri hayal kırıklığına uğrattı.” diyerek tepkilerini gösterdiler.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °