YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Karabük´te özel bir firma tarafından düzenlenen '1. Demir Yürek Karabük´ün En'i yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

GÜNCEL 26.01.2016 17:42:55 0
YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALDI

Karabük Belediyesi Nikah Salonu´nda düzenlenen ödül törenine, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, diğer protokol üyeleri, iş adamları ve davetliler katıldı.
Karabük´lü şehit polisler Ercan Hırcın ve Alican Öztürk´ün ailelerine onur ödülünün verildiği törende 28 farklı kategoriden oluşan ve 265 seçenekli ankette toplam 234 Bin oy kullanıldığı öğrenilirken 28 farklı kategori de 1. ve 2. olan firma sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Gazetemiz yılın en iyi ikinci gazetesi seçilirken;
‘Yılın Demir-Çelik İşletmesi´ kategorisinde Aygünsan Demir Çelik birinci olurken Çağ Çelik ikinci oldu.
‘Yılın Marketi´ kategorisinde uzun yıllardır Safranbolu´ya hizmet veren ve her geçen gün kendini yenileyen KALİTEM Market birinci olurken, Elit Market ikinci oldu.
‘Yılın Konak Veya Oteli´ kategorisinde birinci Bağlar Saray Otel oldu.
‘ Yılın Müzisyeni´ kategorisinde birinciliği Hasan Alp, ikinciliği ise Şahika-Yalçın Erdem çifti göğüsledi. Ödüllerin verilmesinin ardından yılın müzisyeni seçilen Hasan Alp, şehitlerimizin anısına Çanakkale Türküsünü okudu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °