Yenice`de Zümrüt Festivali

Yenice ilçesinde 20’ncisi yapılan Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri muhteşem gece ile yapıldı.

YENİCE 19.08.2013 18:54:28 0
Yenice`de Zümrüt Festivali

Yenice miting alanında yapılan etkinliğe AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile binlerce vatandaş katıldı.
Grup Laçin’in muhteşem konseri ile başlayan etkinlik, Oğuz Yılmaz ve Ankaralı Ayşe’nin söylediği şarkılarla devam etti. Oğuz Yılmaz ve Ankaralı Ayşe’nin seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlenen Yenice halkı şarkılara eşlik ederek eğlenmenin tadını çıkardı. Sahneden inerek izleyicilerin arasına giren Ankaralı Ayşe zaman zaman zor anlar yaşadı.
Festivalde konuşan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilçe halkına birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak şöyle konuştu: ”Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğumuzun sembolü olan ve 20 yıldır Yenice`mize hoşgorü, barış ve dayanışmanın yansıması olarak yansıyan bu festivalimize hepiniz hoşgeldiniz. Bundan sonrasını da kardeşliğin, dostluğun, hoşgörünün ve her şeyin Yenice için olmasını diliyoruz. Biz, sizlerin verdiği emanetlerle buraya geliyoruz. 4.5 yıldır sizlerin hizmetkarı olmamızın mutluluğu ve gurunu yaşıyoruz. Bu gurur hepinizindir, sizlerindir. Bu festivali sizler yapıyorsunuz ve bizim yaptıklarımızın asıl sahibi sizlersiniz. Sizler ne kadar destek verirseniz biz o kadar bu alandayız. Biz sadece buralarda birer emanetçiyiz. Bütün ekibimizle bize destek veren herkes için taşın altına vücudumuzu koymaya ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kendisini Türkiye’nin hizmetkarı ilan eden bir Başbakan’ın Yenice’de uç beyleriyiz. O öyle diyorsa biz binlerce kez sizin hizmetkarınız.” 
Etkinlik daha sonra festivale katkı veren kurum ve firmalara plaket verilmesiyle son buldu.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °