Yeni Hizmet Araçları Tanıtıldı

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'un 3. yıl programı kapsamında belediye içi hizmetlerinden bir tanesi olan yeni alınan hizmet araçlarının tanıtımı yapıldı.

GÜNCEL 16.04.2012 11:41:37 0
Yeni Hizmet Araçları Tanıtıldı

Misak-ı Milli Meydanında araçların hizmete açılması törenine Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan da katıldı. Programda bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy 2012 yılında alınan yeni araçlar hakkında bilgiler verdi. Başkan Aksoy konuşmasında şunları ifade etti; “Safranbolu’da 3 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak bu güzel beldeye hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu sürede el ele gönül gönüle kültür turizminin başkenti, korumacılığın lideri Safranbolu’muzu dünyanın her yerinde temsil etmeye, ekonomik düzeyimizi daha ileri seviyelere getirmeye gayret gösterdik. Yeni asfalt sistemlerimizi yenileyerek 2012 yılında gözle görünür ve dikkat çeker bir Safranbolu’ya hizmet aşkımız hızla devam ediyor. Bu güne kadar yaklaşık 43 adet hizmet aracını filomuza kattık. Bunların 24 tanesi sıfır kilometre. Önümüzdeki günlerde yeni hizmet araçlarımıza 2 adet itfaiye aracı daha katılacak. Bunlardan bir tanesi 28 metre merdivenli, bir diğeri ise 8 ton su kapasiteli itfaiye aracı. Şu anda kendimizi imar edebilecek araç filomuz tamamlanmış durumda. Bu konuda diğer binalarımızla beraber Safranbolu belediyesi altyapısıyla ilgili bütün eksiklerini tamamlamış oluyor.”
Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan da kısa bir konuşma yaparak Safranbolu Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiklerini, yolların modernizasyonunun dikkat çekici olduğunu söyledi. Ceylan Safranbolu Belediye Başkanlığı görevinde iken böylesi imkanlara sahip olmayı çok arzu etini ancak bu kadar güçlü bir araç filosuna Safranbolu Belediyesinin sahip olmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından araçların açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Başkan Aksoy ve Bakan Yardımcısı Ceylan yeni araçlara binerek testler yaptılar.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °