Yeni Valilik Binası Basına Tanıtıldı

Yeni Valilik Binası Vali Yardımcısı Barboros Baran tarafından basın mensuplarına tanıtıldı.

GÜNCEL 13.07.2018 16:34:30 0
Yeni Valilik Binası Basına Tanıtıldı

 

Vali Yardımcısı Barboros Baran ve basın mensupları yeni valilik binasında bulunan müdürlükleri gezerek müdürlük yetkililerinden bilgiler aldı.

/resimler/2018-7/13/1641017473065.jpgVali Yardımcısı Barboros Baran Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı´nın kendi alanı olduğunu, yapılan yardımlarla ilgili kısa bir açıklamada bulunarak, “En nadir vatandaşlarımızı tek tek gezdik. İhtiyacı olan arkadaşlarımıza bir çok desteğimiz oldu. Kanun kapsamında ailelerin evlerine gelen bütün gelirler toplanıyor. Asgari ücretin üçte birinden az ise yardım yapılabilir. Bu yardımlar mütevelli heyetinin takdiri ile yapılabilir. 2017 yılı içinde 40 milyondan fazla para ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.” dedi.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü´nün şuan yeni valilik binasında hizmet gördüğünü ifade eden Vali Yardımcısı Barboros Baran, “Tapu ve Kadastro Müdürlüğü´nün yeni binası hazırlanana kadar burada bizimle hizmet verecek.” dedi.

Ayrıca tanıtım esnasında Yeni Valilik Binasına bütün bankaların ATM´lerinin yakın zamanda yerleştirileceği vatandaşın valilikten çıkmadan ATM işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.


Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °