YENİ İMAR PLANI MASAYA YATIRILDI

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, siyasi partilerin Eskipazar İlçe Başkanları ile yemekli istişare toplantısında bir araya gelerek yeni imar planını görüştü

ESKİPAZAR 12.05.2016 16:17:55 0
YENİ İMAR PLANI MASAYA YATIRILDI

 

Mermer bölgesinde Eskipazar´ın daha iyi temsil edilmesi ve ilçe´nin elli yıl daha ileriye gidebilmesi için yeni bir imar planıyla Mermer´i ve Eskipazar´ı birleştirecek yani anayola yaklaştıracak bir çalışma yapılması ve yeni bir imar planının uygulamaya konulması için kent planlamasında halkımızı da sürece dahil eden Başkan Baş, istişare toplantısının ilkini siyasi parti başkanlarıyla yaptı.
Sarı Kale´de düzenlenen istişare toplantısında Eskipazar´ın sorunları ele alınırken, şehircilik ve kentleşme konusunda yeni bir imar planının Eskipazar´a fayda sağlayacağı ve ilçeyi ileriye götürecek bir çalışma olduğu konusunda görüş birliği sağlandı. Ayrıca bundan sonrada ilçe yönetimine talip olan siyasi parti başkanları ile istişarelerde bulunmak ve orta akıl oluşturmak amacıyla belirli periyotlarla bir araya gelme kararı da alındı.
Siyasi parti ilçe başkanlarıyla yapılan toplantının çok verimli geçtiğini vurgulayan Başkan Baş, “Çok yerinde ve verimli geçen bir toplantı oldu. Siyasi partilerimizin ilçe başkanları ile yeni imar planı ve belediye hizmetleri hakkında birçok konuyu ele aldık ve görüşlerini dinledik. Eskipazar´ın şehirleşme ve kentselleşme anlamında nasıl yapılanması gerektiği ve ilçemizin gelişimi üzerinde istişarelerde bulunduk. Bu konuda çeşitli öneriler geldi. Ele alınan tüm konuları değerlendireceğiz. Bizim açımızdan bir diğer önemli konu da diyaloğun olumlu gelişmesidir. İstişare toplantılarımızda muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle de görüşüp her kesimden insanımızın düşüncelerini dinleyip belediye yönetimimizle enine boyuna değerlendirip yine halkımızla çıkan sonucu paylaşacağız” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °