Vergili´den Halk Otobüslerine Yeni Hat Yeni İhale Çözümü

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada halk otobüsleri meselesini, Karabük´teki ulaşım sorununu yeni hat ve yeni ihale ile çözeceğinin sinyalini verdi.

GÜNCEL 8.06.2022 12:30:18 0
Vergili´den Halk Otobüslerine Yeni Hat Yeni İhale Çözümü


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması çerçevesinde gerçekleştirdiği bir toplantıda göreve geldiği 2009 yılından bu yana çok mesafe katettiklerini ifade ederek ulaşım sorununun, halk otobüsü meselesinin çözümüne dair açıklamalarda bulundu.

Karabük Belediye Başkanı Vergili yaptığı açıklamada, “Halk otobüsleriyle ilgili gerçekten son zamanlarda çok sıkıntımız olmaya başladı. Halk otobüsleri bir yerde tatmin olmamaya başladı. Sürekli olarak, ‘Biz para kazanmıyoruz zarar ediyoruz.´ Hak ihlallerinden bir otobüs her gün ceza yiyor. 30 gün 30 ceza yiyor. Ona razı istediği gibi hareket ediyor. Biz bunlarla ilgili ben bir şirkete onayı verdim, Çalışmalar yapılıyor. Karabük ile ilgili yeni baştan bir ulaşım planımız var. Şu anda saha çalışmaları yapıyorlar okullar kapanmadan bu çalışma bitecek. Bize de temmuz ayına kadar nasıl bir ihale yapmamızı ortaya çıkartacaklar. Yeni bir ihaleyle bütün hatların ihalesini yapacağız. Mevcut arkadaşlar ihaleye girer alır almaz o bizi ilgilendirmiyor. Ama Karabük´te konuşmuş olduğumuz ulaşım problemi de bitecek.” dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °