Vergili Mahalle Toplantılarına Devam

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinlemek ve çalışmalarını da bu doğrultuda yürütmek amacıyla mahallelerde düzenlediği ve Yenişehir Mahallesi ile Karabük Köyü Mahallelerinin ardından ü?

GÜNCEL 15.02.2012 17:18:05 0
Vergili Mahalle Toplantılarına Devam
100 Yıl Şehit Nurettin Seki İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ezgi Töre ve Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü Taliha Toraman ve Temizlik İşleri Müdürü İrfan Kartal ile mahalle muhtarı Bayram Marul katıldı. 100. Yıl Mahalle Muhtarı Bayram Marul, gerek Karabük'e gerek ise mahallelerine yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Vergili'ye teşekkür ederek, 'Mahallemizde öncelikli olarak yapılması gerektiğini düşündüğümüz bazı çalışmalar var. Her hizmetin bir külfeti olacak ve buna katlanmak zorundayız. Doğalgazın mahallemize gelmesinden dolayı yollarımızın içinde bulunduğu durumdan bizleri kurtarmanızı istiyoruz. Mahallemizin en büyük sıkıntısı bu. Ayrıca mevcut pazar yerimiz ile ilgili yenilikler istiyoruz. Mahallemizde iki parkımız var. Bunların bakıma ihtiyacı var. 2 nolu cadde de bulunan dere yatağına korkuluk yapılması gerekiyor. Ayrıca mahallemize bir sosyal yaşam merkezi istiyoruz' dedi.
Karabük Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile ilgili kısa bilgiler veren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mahalle sakinlerine mahalleleri ile ilgili hedeflerini açıklayarak mahalle sakinlerinin sorularını değerlendirdi. Başkan Vergili, '100. Yıl Mahallemizin sıkıntılarını biliyoruz. Mahallemizde yeni bir imar planlaması yaparak 100. Yıl Mahallemizi bir beton yığını olmaktan, ikinci bir 200 Evler Mahallesi olmaktan kurtardık. 5-6 sene sonra Karabük'ün en güzel mahallelerinden birinin de 100. Yıl Mahallemiz olacağından eminim. Asfalt ve kaldırım sorunlarını çözeceğiz. Ayrıca çok yakında mahallemize Kültür merkezi temeli atılacak. Bununla ilgili yapılacak çalışmaları bizzat takip ediyorum. Ayrıca mevcut pazar yerinin alanını genişletmek için kamulaştırma çalışması yaparak çok büyük bir alanda cumartesi günleri kurulacak Türkiye'nin en modern pazar yerini kurmayı hedefliyoruz. Mimari yapısı, içerisindeki stantları ile yazın serin, kışın sıcak hava vererek ve içersindeki mevcut camisi, çocuk bakım evleri ile çok güzel bir pazar kurmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah dönemimizde yetiştiririz. Bunun dışında mahallemizin en fazla yol, yeşil alan ve park sorunu var. Geçtiğimiz sene iki parkımızda düzenleme yaptık. Yapacağımız çalışmalar ile mahallemizin bütün eksiklerini tamamlamış olacağız' diye konuştu.

Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °