Vatandaşlar Halk Günü Toplantılarından Memnun

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Buluşmasında vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

GÜNCEL 27.02.2020 17:16:54 0
Vatandaşlar Halk Günü Toplantılarından Memnun

 

Başkan Köse vatandaşların sorunlarını dinlemek, taleplerini almak ve ivedilikle çözüme kavuşturmak üzere başlattığı toplantılar her hafta daha da yoğun katılımla devam ediyor.

Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Köse, sorunların çözümü konusunda toplantıda hazır bulunan birim amirlerine gerekli talimatları verirken, ileriki günlerde yerine getirebilecekleri konular ile ilgili de notlarını alarak vatandaşların en kısa sürede bilgilendirilmesini istiyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Burada amacımız Safranbolulu hemşehrilerimizin sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinleyerek yine birlikte çözüme kavuşturmak. Toplantılarımıza Birim Müdürlerimiz de bizimle beraber hazır bulunuyor. An itibari ile yerine getirilebilecek taleplerin yanı sıra diğer taleplerinde notu alınarak vatandaşlarımızın toplantıdan ayrılmalarının ardından kendi aramızda da derhal bir toplantı yaparak çözüm noktasında yapılabilecekleri değerlendiriyor ve iletişim adreslerini aldığımız talep sahibini bilgilendiriyoruz” dedi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °