Vali Fuat Gürel´in Babalar Günü Mesajı

Vali Fuat Gürel Babalar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı

GÜNCEL 20.06.2021 16:32:31 0
Vali Fuat Gürel´in Babalar Günü Mesajı

 

Vali Fuat Gürel Babalar Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, 'Bizi biz yapan değerlerimizin başında anne ve babalarımızdan başlamak suretiyle büyüklerimize hürmet ve saygı göstermek gelmektedir.

Bu önemli haslet toplum yapımızın nüvesi aileden başlamak suretiyle toplumun tüm katmanlarını etkileyen en önemli faktördür.

Büyüklerimizin bizler için göstermiş oldukları emek ve özveri, koruma ve kollama duygusu ve bizlere aktarmış oldukları hayat tecrübeleri bizim için hayatın kendisi, mutluluk ve huzurun reçetesi; gelecek nesiller için de en değerli mirastır.

Hayatımızın her anında annelerimiz ile omuz omuza bizlere güç veren, güç olan ailemizin fedakârlık timsali babalarımıza Babalar Günü vesilesiyle bir kez daha minnettarlığımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

“Baba” güçlü bir çınar gibidir. Kökü çok derinlerde ancak, dalı ve yaprağı her daim bize siper olacak, üzerimizi örtecek büyüklüktedir. Onların rızasını alabilmek, gözlerindeki parıltıyı yakalayabilmek en önemli zenginliğimiz olmalıdır. Böylesi günler hatırlamak, hatırlatmak, anlamak ve anlatmak için birer fırsat günleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Vatanımızın ölümsüz bekçileri Aziz Şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Gününü en içten dileklerimle kutlar; onların nezdinde tüm büyüklerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde hayırlı ömürler dilerim.' dedi.

Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °