Vali Çiçek, Çatalzeytin halkının gönlünü fethetti

Kastamonu´daki sel felaketinin koordinasyonu için Çatalzeytin´e görevlendirilen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor

GÜNCEL 26.08.2021 15:55:43 0
Vali Çiçek, Çatalzeytin halkının gönlünü fethetti

 

Afyonkarahisar´da yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşların kalbini kazanan Vali Gökmen Çiçek, sel felaketinden etkilenen Çatalzeytin´de de başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Yakın zamanda Afyonkarahisar´da Türkiye´de ilk ve örnek olacak bir projeyi hayata geçiren Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Afyonkarahisar´da üretilen her ürünün ve Türkiye´de üretilen her markanın ürünlerinin e-ticaret üzerinden tüm Türkiye´ye pazarlanacağı albikere.com adlı internet sitesini kurdurmuştu.

albikere.com adlı internet sitesi projesiyle hem iş insanları hem üretenler hem de Ticaret ve Sanayi Odası´nın aldığı komisyon ile öğrencilere burs imkânı sağlayan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Çatalzeytin´de yaptığı başarılı çalışmalarla da Çatalzeytinlilerin gönlünü fethetti.

/resimler/2021-8/26/1559328766719.jpg

Tüm çalışmaları birebir takip edip bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek´e sosyal medyadan da sevgi mesajları yağıyor. Ulaşıma açılan Çatalzeytin´in Çatak köyünde yaşayan vatandaşlar video yayınlayarak Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek´e teşekkürlerini iletti. Çatak köyü sakinleri videoda, “Çatak halkı olarak Vali Bey´e çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun” dediler.

/resimler/2021-8/26/1600425088085.jpg

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Çatalzeytin ilçemizde sel afetinin yaralarını sarmak için muhtarlarımızla bir araya gelerek çalışmaları istişare ettik. El birliğiyle en kısa sürede bütün sıkıntıları çözeceğiz İnşallah. Tüm ekibimizle beraber afetin yaraların sarmak için yollardayız. Hep beraber durmadan çalışarak daha iyisini yapacağız. Çatak Köyü Çatalzeytin ilçemizin yüksek kesimlerinden şirin bir köy. Sel afetinden dolayı yolu hasar almıştı. Ekiplerimiz ilk günden itibaren fedakarca çalışarak köyümüzün yolunu ulaşıma açmaya çalışıyorlardı. Çok şükür köyümüzün yolunu tamamladık. Köylülerimizle buluştuk.” ifadelerine yer verdi.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °