Ürkmezer Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer ve beraberindeki protokol Safranbolu´da bulunan Şehit Ailelerini ziyaret etti.

GÜNCEL 24.06.2017 23:24:43 0
Ürkmezer Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer ve beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Serkan Özden, İlçe Emniyet Müdür V. 3. Sınıf Emniyet Müdürü Mesud Yılmaz,  125. Er Eğitim Alay Komutanlığı 2. Tabur Komutanı Jandarma Yarbay Abdurrahim İvez ve Safranbolu  İlçe Müftüsü Hasan Güneş ile birlikte Safranbolu´da bulunan Şehit Ailelerini ziyaret etti.

Şehit Mustafa Arık, Şehit Polis Recep Çakıl ve Şehit Sözleşmeli Er Coşkun İşleyen´ in ailelerine taziyede bulunan Ürkmezer, ' Bu cennet vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aileleri bizim ailemizdir. Onlarla hasbıhal etmek, hatırlarını sormak, ihtiyaçları var ise yanlarında bulunmak en tabii görevlerimizin başında gelmektedir. Bu nedenle kendilerini ziyaret edip hatırlarını sormak, bu vesile ile bayramlarını tebrik etmek istedim. Ben yeniden kendilerine vatanımıza böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için şükranlarımı sunuyor, bu vesile ile bütün Şehitlerimize Allah´tan Rahmet, ailelerine sabır, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum' dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °