Türköz´den Ramazan Bayramı Mesajı

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL 13.05.2021 07:05:18 0
Türköz´den Ramazan Bayramı Mesajı

 

Kaymakam Türköz mesajında; 'Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalıdır lakin kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız ve uzun süredir yaşadığımız salgın illetinden kurtulmak için bir süre daha sevdiklerimizle mesafeli olalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum. 

Ülkemizde ve tüm dünya da yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenler olmak üzere şehitlerimize Allah´tan rahmet, onların emanetlerine ve gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.

Görevi başında olan tüm kamu görevlileri ve aileleri ile öğrencilerimizin, vatani görevlerini yapan askerlerimizin ve tüm Safranbolulu hemşehrilerimizin bayramını en içten duygularımla kutluyor, bayramın sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum' dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °