Türköz, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, 2021-2022 Eğitim – Öğretim yılının açılışı dolayısıyla kentteki okulları ziyaret ederek, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı.

GÜNCEL 6.09.2021 22:03:09 0
Türköz, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmadı


Safranbolu´da Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı tüm kademeleriyle yüz yüze eğitime başladı. Öğrenciler saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan uyarılarla birlikte sınıflardaki yerini aldı. İlk ders zilinin çalmasıyla öğrenciler arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz´ün Safranbolu´daki okulları gezerek öğrencilerin ilk okul günü heyecanına ortak olduğu programda Kaymakam Türköz´e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve okul müdürleri eşlik etti.
Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam Türköz; “ Çocuklar uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bugün okulun ilk günü olması münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik. Bundan sonra ki süreçte de bol bol görüşeceğiz. Yeni dönemin kıymetli öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve sizler için hayırlı ve başarılarla dolu olmasını diliyorum. Maske – Mesafe – Temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyelim ve anne babalarınıza aşı olmaları noktasında uyarıları sizlerinde yapmasını istiyorum” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °