Türk Ocakları başarılı başkan Taşkın Deniz ile devam ediyor

Türk Ocakları Karabük Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Taşkın Deniz Karabük’e ve Türk Dünyası’na hizmet yolunda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

GÜNCEL 27.02.2023 18:18:00 0
Türk Ocakları başarılı başkan Taşkın Deniz ile devam ediyor

Türk Ocakları Karabük Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu, haftasonu ocak binasında gerçekleştirildi. Şube üyeleri ve çok sayıda katılımcının yer aldığı olağan genel kurul; divan teşekkülü, ibraların yapılması ve kurulların seçimiyle devam etti.
Genel kurula katılan tüm üyelerin desteğini alan Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, Karabük’e ve Türk Dünyası’na hizmet yolunda güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.
Prof. Dr. Taşkın Deniz, yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, “Sayın hazırun, değerli konuklarımız ve basınımızın güzide temsilcileri; Türk Ocakları Karabük Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu’na hoş geldiniz. Bugün burada, Türk Ocakları Karabük Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 2008 yılında faaliyetlerine başlayan ocağımız, kısa sayılabilecek sürede Karabük ve Safranbolu’da düzenlediği ocak sohbetleri, konferanslar ve sosyo-kültürel etkinlikler ile ilimize yeni bir bakış açısı ve ivme kazandırmıştır. Son 3 yıllık süre içerisinde gerek yönetim kurulu ve gençlik kollarımız gerekse de üyelerimiz, ocağın çalışmaları için gayret ve desteklerini esirgememişlerdir. Bu nedenle yönetim kurulumuza, gençlik kollarımıza ve ocak üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca, bu dönem yönetimde aramızda olamayacak olan değerli hocalarımız Doç. Dr. Umut Kedikli, Dr. Öğr. Üyesi Marziye Memmedli ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Mustafa Erer’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Yüce Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

“Türk Ocakları Karabük Şubesi her zaman necip milletimizin ve devletimizin hizmetindedir”

Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, yeni yönetim kurulu olarak, görevde kalacakları süre içerisinde, gündelik siyaset ve partiler üstü duruşlarının devam edeceğini vurgulayarak, “Bizim milliyetçilik anlayışımız kavmiyetçiliğe ve sloganlara sığmayacak kadar engin ve derindir. Necip Türk milletini oluşturan milli ve manevi değerleri yüreğinde taşıyan ve bu mensubiyet duygusunu benimseyen kültürel milliyetçilik, bizim temel ülkümüzdür. Son yıllarda önemi ve değeri üzerine yorumların yapıldığı bir ortamda, bu kavramı, gençliğe esas mecrasında anlatmak, Türk Ocakları çatısı altında milli birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı milletimizi uyanık tutmak; vatan ve millet sevgisi imandandır düşüncesine sahip Türk Ocaklılar olarak bizim esas şiarımız olacaktır. Bu amaçlar doğrultusunda inşallah gerek üniversitemiz gerekse de Karabük’ümüzdeki konferanslarımızı sürdüreceğiz. Türk Ocakları Karabük Şubesi her zaman necip milletimizin ve devletimizin hizmetindedir. Bulunduğu her ilde her daim saygın bir yere sahip olan Türk Ocakları Şubeleri, illerimizin başta mülki idarecileri olmak üzere halkın her kesimi ile sıkı diyaloglar içerisindedir.” dedi.

“Türk Ocakları Karabük Şubesi hiç kimsenin keyfince hareket etmez”

Türk Ocakları’nın söz konusu ‘Allah rızası için önce vatan, millet, devlet, bayrak ve kültür’ ise bu değerler konusunda ortak çalışmalara yönelik içtenlik aradığını ifade eden Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Prof. Dr. Deniz, “Herkes bilmeli ki, söz konusu özelde Karabük’ümüze genelde Türki Dünyası’na hizmet olduğunda Türk Ocakları Karabük Şubesi tüzüğü kapsamı dışında herhangi bir davranışta bulunmaz, hiç kimsenin keyfince hareket etmez.” dedi.
Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Prof. Dr. Taşkın Deniz, katılımcılara ve mazereti nedeniyle programa katılamayanlara teşekkür ederek, “Yeni yönetimin Karabük’ümüze, devletimize ve necip milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim. Yüce Allah’ın selamı, bereketi, rahmeti ve sevgisi üzerimize olsun. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Türk Ocakları Karabük Şubesi yönetim kurulu Prof. Dr. Taşkın Deniz, Prof. Dr. Ahmet Sait Candan, Prof. Dr. Necla Çakmak, Ayhan Yılmaz, iş insanı Muharrem Yunus Çelik, Avukat Emin Yıldız ve iş insanı Atakan Sönmez’den oluştu


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °