TSO`dan Aksoy`a Ziyaret

30 Mart seçimlerinin tekrar Belediye Başkanı seçilen Necdet Aksoy’u TSO yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

SİYASET 9.04.2014 14:27:47 0
TSO`dan Aksoy`a Ziyaret

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Sami Acar, Meclis Başkanı Ahmet şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin, “Geçtiğimiz 5 yılda yaptığı başarılı çalışmaların önümüzdeki 5 yılda da devam edeceği kanaatindeyim. Başkanımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

TSO Başkanı Sami Acar da, “Zorlu bir seçim sürecinin ardından yeniden göreve seçilen Başkanımıza başarılar diliyor, daha önceki dönemlerde olduğu gibi yine birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımız kanaatinde olduğumu belirtmek isterim hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Aksoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “TSO bizim belediye olarak en çok paylaşımda bulunduğumuz Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi. Gerek turizmin geliştirilmesi anlamında gerekse şehrin ekonomisinin daha üst düzeylere getirilmesi anlamında en fazla paydaş olarak çalıştığımız kurumlardan da birisi. Bu bağlamda gerçekleştirdikleri bu nazik ziyaretlerinden ötürü gerek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza gerekse Meclis Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kendilerinin de söyledikleri gibi önümüzdeki dönemde pek çok başarılı çalışmaya birlikte imza atacağız” ifadelerini kullandı.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °