Tarih: 09.06.2015 19:03

TANITIM BÜLTENİ MAYIS SAYISI ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Safranbolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin, sosyal faaliyetlerin, restorasyonlar ve tanıtım çalışmalarının anlatıldığı, her ay düzenli bir şekilde vatandaşlarımızın bilgilenmelerini de amaçlayan “Safranbolu belediyesi hizmetler ve faaliyetler tanıtım bülteni “ mayıs sayısı çıktı.
12 sayfa olarak çıkan mayıs sayısında, geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla açılışlarını gerçekleştirdiğimiz Bostanbükü, Deretarla yollarının açılışları, SAKEM yıl sonu etkinlikleri, ahilik kültürü haftası, prof dr. İbrahim Saraçoğlu`nun Safranbolu ziyaretleri ve konferansı, konsept park açılışlarımıza kadar daha pek çok konunun ele alındığı bülten, Safranbolu`nun çeşitli bölgelerinde bulunan raflardaki yerini alırken, yine çıktığı ilk günden itibaren vatandaşlarımızın da beğenisini kazandı.
Ücretsiz olarak halkımızın bilgilenmesi amacı ile çıkarılan bülten, belediye binası önünden, misak-ı milli meydanından, aslanlar SAKEM şubesinden, Safranbolu terminalinden ve tarihi çarşıdan temin edilebilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —