SOSYALBEN DERNEĞİ SAHA ÇALIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRİYOR

Karabük´te tamamı gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan SosyalBen Derneği Karabük Temsilciliği tarafından yaş aralığı 7-13 arasında olan çocukların kendi sosyal becerilerini keşfetmeleri için kolları sıvadı

GÜNCEL 10.05.2016 17:43:57 0
SOSYALBEN DERNEĞİ SAHA ÇALIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRİYOR

 

SosyalBen Derneği Karabük Temsilciliği yeni dönem ilk sahasını Karabük´ün Yenice ilçesinde gerçekleştirdi. Dezavantajlı bölgelerde yaş aralığı 7 ila 13 olan çocukların kendi sosyal becerilerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi derneği olan SosyalBen Derneği´nin Karabük Temsilciliği, yeni dönemin ilk saha çalışmasını Yenice´de gerçekleştirdi.
Yenice´ye bağlı Yortan İlk ve Ortaokulu ile Güney Köyü İlkokulu´nda gerçekleşen saha çalışmasında öğrencilere resim, ritim, icat, dans, koro, fotoğrafçılık, sahne sanatları ve tiyatro atölyeleriyle ders verildi.
180 öğrenci ve 12 gönüllüyle iki hafta içinde 5 gün boyunca süren atölye çalışmalarının ardından, minik öğrenciler tarafından gerçekleşen gösteriyle saha süreci son buldu.
SosyalBen Derneği Karabük temsilciliği daha önce Çankırı´nın Atkaracalar ve Çardaklı İlk ve Ortaokulu´nda 4 günlük bir saha çalışması yapmıştı.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °