'Şimdiye Kadar Aklınız Neredeydi?'

MHP Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Özata, Safranbolu Belediyesi tarafından Perşembe pazarına ücretsiz otobüs seferi başlatmasını değerlendirerek, “Şimdiye kadar aklınız neredeydi?” dedi.

SİYASET 19.02.2014 17:48:30 0

Safranbolu Belediyesi’nin seçimlere kısa bir süre kala hizmet kopyalamaya başladığını belirten Mustafa Özata, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin göreve geldiğinde seri uyguladığı pazar yerlerine ücretsiz taşıma projesini, proje tanıtım toplantısında kendisinin de Safranbolu için açıkladığını söyledi. Özata, belediyenin bu uygulamasını seçim yatırımı ve göz boyama olarak değerlendirdi.  Özata, “Burunlarının dibinde yıllardır gerçekleştirilen olayı AK Partili Safranbolu Belediyesi yeni mi fark etti? Ben seçim çalışmalarımız sırasında ve proje tanıtım toplantımızda dillendirdiğim pazar yerlerine ücretsiz servis olayını mevcut belediye yönetiminin dikkate alarak uygulamaya alması elbetti bizleri sevindirmiştir. Söylediğimiz hizmetlerin mevcut belediye yönetimi tarafından kopya çekilerek seçimlere kısa bir süre kala da olsa uygulamaya almaları vatandaşlarımız adına bizleri sevindirmiştir. Ben belediye yönetimine buradan sizlerin aracılığı ile AKP’li belediye yönetimine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Alelacele seçimlere kısa bir süre kala bir hezeyan içerisinde uygulamaya aldıkları çalışma karşısında inşallah vatandaşlarımızı mağdur edip üzmezler. İnşallah bu durum göz boyamaya yönelik bir çalışma değildir, seçim sonrası da devam eder. Bu kadar basit bir hizmeti gerçekleştirmek için seçimlere kısa bir süre kala tercih edilmesini manidar karşılıyorum. Safranbolu Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Ekibimizin göreve gelmesi ile birlikte tarihi ve turistik kentimizin yaşayanları en kaliteli ve kalıcı hizmeti bizim dönemimizde alacaklardır, hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Öte yandan her Perşembe günü kurulan pazar yerine Kirkille, Çarşı, Barış, Aşağı Tokatlı, Harmanlar, Cemal Caymaz ve Emek Mahallelerinden muhtelif saatlerde ücretsiz taşımacılık yapılacak.  


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °