Sigara vermedi diye öğrenciyi bıçaklayan 3 kişi tutuklandı

Safranbolu´da meydana gelen olayda kendisinden sigara isteyen şahısların bıçaklayarak dövdüğü üniversite öğrencisi yaşam mücadelesi veriyor.

GÜNCEL 13.12.2017 16:11:31 0
Sigara vermedi diye öğrenciyi bıçaklayan 3 kişi tutuklandı


Edinilen bilgiye göre olay, Safranbolu ilçesinde önceki gün sabaha karşı meydana geldi. Karabük Üniversitesi öğrencisi ve aynı zamanda bir kafenin işletmeciliğini yapan Alican Eden, karnını doyurmak için çorbacıya gitti. Burada çorbasını içtikten sonra dışarıda sigara içtiği sırada içerisinde 3 kişinin bulunduğu bir araç yanaşarak Eden´in yanında durdu. İddiaya göre araçtan inen Gökhan İ., üniversite öğrencisi Eden´den sigara istedi. Bu sırada aralarında başlayan tartışma üzerinden araçta bulunan Alperen H. K. ve Hakan U.´da aşağıya inerek üniversite öğrencisine saldırdı. Şahıslardan Alperen H. K. üzerinde bulunan bıçağı çekerek üniversite öğrencisini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde yere düşen Eden´i tekmelerle döven 3 kişi daha sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Ağır yaralı olarak Karabük Özel MEDİKAR Hastanesine kaldırılan Eden, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °