Sıcak Havaya Rağmen Çalışmalar Sürüyor

Belediye Başkan Vekili Onur Varlı, ekiplerin belediye fen işleri müdürlüğü programı içerisinde çalışmalarına devam ettiğini, bununla birlikte muhtarlar ve vatandaşların taleplerini de dikkate aldıklarını kaydetti.

GÜNCEL 28.08.2019 16:37:08 0
Sıcak Havaya Rağmen Çalışmalar Sürüyor

 

Önemli görüşmeler ve bazı toplantılara katılmak üzere şehir dışında bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´nin yerine vekâlet eden Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Onur Varlı Belediyenin tüm birimleri ile 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade ederken; “ Amacımız, geçmişten bizlere miras kalan bu güzel kentte hem vatandaşlarımız ve yerli-yabancı misafirlerimiz açısında daha yaşanılır bir Safranbolu yaratmak hem de gelecek kuşaklara aldığımız bu emaneti aynı güzellikte bırakmak. Bu nedenle belediyemiz tüm çalışanları ile vatandaşlarımızın hizmetinde” dedi.

Varlı şöyle konuştu; “ Hali hazırda devam eden çalışmalarımızın ardından ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde de devam edeceğiz. Mesai arkadaşlarımız sıcak hava şartlarına karşın çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Her birine ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum. Bu kapsamda tüm bu çalışmalar süresince bizlerden desteklerini ve anlayışlarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu 

 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °