Servis şoförlerine eğitim semineri

Karabük Umumi Servis Aracı İşletmeciler Odası tarafından servis şoförlerine yönelik eğitim ve istişare toplantısı yapıldı.

GÜNCEL 20.03.2018 14:22:41 0
Servis şoförlerine eğitim semineri

 

Karabük Belediyesi nikâh salonunda gerçekleştirilen toplantıya Karabük Umumi Servis Aracı İşletmeciler Odası Başkanı Hüseyin Kılıç, Karabük Belediyesi Zabıta Müdürü Sedat Köse, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Trafik Şube Müdürü Mehmet Yücel Kafkas, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkileri ve çok sayıda servis şoförü katıldı. 
Servis şoförlerine yönelik gerçekleştirilen istişare ve eğitim toplantısında trafikteki eksiklikler başta olmak üzere ilgili kurumlarda yaşanan eksiklikler ile servis şoförlerinin yaşadığı sıkıntı ve sorunlar karşılıklı görüşüldü. 
Çok verimli bir istişare ve değerlendirme toplantısının geçtiğini belirten Oda Başkanı Hüseyin Kılıç “ Oda olarak sürekli servis şoförlerimize eğitim seminerleri veriyoruz. Bugünde bizler ile iç içe çalışan ilgili kurumların yetkilileri ile bir araya gelip istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantıların ikincisini gerçekleştirdik. İlgili kurumların sorumluları servis şoförlerinin yapması gerekenleri anlatırken, servis şoförlerimiz de çalıştıkları sürece içerisinde yaşadıkları sıkıntıları direk olarak yetkililere ilettiler. Çok güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu ve buna benzer toplantılarımız devam edecek” dedi. 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °