Şehitler dualarla anıldı

Karabük ve Safranbolu´da düzenlenen programlarla şehitler için Kur´an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi

GÜNCEL 15.07.2021 15:43:41 0
Şehitler dualarla anıldı

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü´nde şehit olan Barış Efe, Eflani´ye bağlı Çukurören Köyü´nde bulunan kabri başında dualarla anıldı.

/resimler/2021-7/15/1548311228664.jpgŞehit Barış Efe´nin kabir ziyareti öncesinde Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri annesi Nazife Efe´yi baba ocağında ziyaret ettiler.
15 Temmuz Şehidi Barış Efe´nin kabri başında okunan Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve duanın ardından Vali Fuat Gürel, Şehidin Annesi Nazife Efe, Kardeşleri Serpil ve Erdem Efe ile protokol üyeleri tarafından Şehit Barış Efe´nin kabrine karanfil bırakıldı.
15 Temmuz Şehidi Barış Efe başta olmak üzere tüm şehitler için Çukurören Köy Camiinde Mevlid-i Şerif okunarak dua edildi.

15 Temmuz´da Boğaziçi Köprüsü´nde şehit olan Barış Efe başta olmak üzere tüm şehitler için Çukurören Köy Camiinde okunanM evlid-i Şerif´e ve kabir ziyaretine Vali Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı İbrahim Şenkon, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, kurum müdürleri, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arslan mezarı başında dualarla anıldı
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında şehit olan Metin Arslan, mezarı başında dualarla anıldı.
Karabük´te FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle anılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbe girişimini engellemeye çalışırken açılan ateş sonucu şehit düşen 44 yaşındaki Metin Arslan için Öğlebeli Aile Mezarlığında bulunan kabri başında anma töreni düzenlendi.

/resimler/2021-7/15/1550363574900.jpg
Törene ailenin yanı sıra, Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berke, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Bahtiyar Yılmaz, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali Gürel ve beraberindekiler tarafından şehit Arslan´ın mezarına karanfil bırakıldı.
Kabri başında okunan Kur´an-ı Kerim Tilavetinin ardından İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından yapılan duayla program sona erdi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °