Şehit Annesinden Ürkmezer´e Teşekkür Ziyareti

Her fırsatta eşi Miray Ürkmezer ile beraber şehit ailelerini ve yakınlarını ziyaret eden, her türlü sorunlarında yanlarında olan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Şehit Yüksel Şahin´in Annesi Emine Şahin´i k

GÜNCEL 21.06.2018 17:19:40 0
Şehit Annesinden Ürkmezer´e Teşekkür Ziyareti

 

Ürkmezer´e teşekkür etmek üzere ziyaret ettiğini söyleyen Emine Şahin, “ Kaymakam bey ve eşi sağ olsunlar, her zaman yanımızdalar. İyi günde de köyü günde de. Kendisine teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun ” dedi.

Ürkmezer ise, “ Emine teyzemize Kahraman Vatan Evladı yetiştirdiği için biz teşekkür ederiz. Bizler onların sayesinde huzur içerisinde hayatlarımızı idame ediyoruz. Devletimizin büyük bir kararlılıkla devam ettiği ve kökünü kazımakta kararlılıkla yürüdüğü hainlere karşı yapılan her türlü operasyonda,  nöbette, görevi başında canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi bu vesile ile bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Bizler Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak gerek şehit yakınlarımız gerek gazilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Emine teyzemise bir kez daha buraya kadar zahmet ettiği için teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını noktalayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Şehit annesi Emine Şahin uzun süre sohbet ettiler.

 

 

 

                                                                                                                                                    


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °