Tarih: 19.01.2016 11:01

ŞEHİT AİLESİNE ACI HABERİ VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Öztürk´ün şehadet haberini, şehidin Kartaltepe Mahallesi Ulubatlı Hasan Cadddesi´nde ikamet eden dedesi Recep, babası Ali ve annesi Emine Öztürk´e verdi.
Kapıda bekleyen dede Recep Öztürk kendisine taziyelerini ileten Vali Alimoğlu´na sarılarak, “Beni kurtardı ama kendi gitti. Vatan sağolsun. Başka çaremiz yok. Cenabı Allah´ım inşallah bunun ızdırabını çıkarır. Şırnak´ta servis arabasına saldırıldığını duyunca telefon ettim ama ulaşamadım. Televizyonda söyleyecek diye bakıyordum” dedi.
Tansiyon hastası olan dede Öztürk´e daha sonra sağlık ekipleri müdahale etti. Vali Alimoğlu ve beraberindekiler eve geçerek baba Ali ve anne Emine Öztürk´e taziyelerde bulundu.
Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı. Şehidin babası ve erkek kardeşi Selim´in metanetini koruduğu görülürken, fenalaşan annesi ile kız kardeşi Gülcan´a hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
Ali ve Emine Öztürk çiftinin en büyük çocukları olan Alican Öztürk´ün 5 yıldır polis olduğu ve Ankara´dan bir yıl önce Şırnak´a tayin olduğu öğrenildi.
Öte yandan, şehit Öztürk´ün naaşı yarın Şırnak´ta düzenlenecek törenin ardından havayolu ile Çaycuma´ya oradan da karayolu ile memleketi Karabük´e getirilecek. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —