Şehit Ailelerinden Kaymakam Ürkmezer´e Ziyaret

Muğla´nın Ortaca ilçesinde yaşayan Şehit Mustafa Ayna´nın Ailesi, Safranbolu´da yaşayan Şehit Aybüke Öğretmen´in Ailesi ve Karabüklü Şehit Polis Ercan Hırçın´ın Ailesi Kaymakam Fatih Ürkmezer´ i makamında ziyaret ettiler.

GÜNCEL 22.01.2018 18:33:25 0
Şehit Ailelerinden Kaymakam Ürkmezer´e Ziyaret



Şehadet haberini Muğla Ortaca Kaymakamlığı esnasında veren Ürkmezer;  Mardin´in Derik ilçesinde PKK´lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna´nın (29) eşi Nazlı Ayna ve kızı Meleknaz Ayna, Batman´ın Kozluk ilçesinde karne günü evine dönerken PKK´lıların saldırısına uğrayarak şehit olan Müzik Öğretmeni Aybüke Yalçın´ın (22) Safranbolu´ da yaşayan ailesi ile sık sık görüştüklerini dile getirdi.

Dr. Ürkmezer, 'Öyle acı bir tesadüftür ki, Şehit Astsubay Mustafa Ayna da, şehit öğretmen Aybüke Yalçın da memleketleri Çorum´un Osmancık ilçesinde aynı şehitlikte bulunmaktadır. Şehit ailelerini Safranbolu‘da buluşturmak onların acılarını paylaşmak bizim için şereftir. Burada tanıştığımız şehit polis Ercan Hırçın´ın ailesi ve tüm şehitlerimizin ailelerine kapımız hep açıktır. Gerek şahsım, gerekse eşim onlara her zaman bir telefon kadar uzağız. Bugün onların bu ziyaretlerinden çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Şehitlerimizin aileleri bize şehitlerimizin emanetidir ve her zaman en değerli misafirlerimiz olacaktır” dedi.

/resimler/2018-1/22/1839115021896.jpg


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °