SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI

102 yıl önce Allahuekber dağlarında donarak can veren Sarıkamış Şehitlerimiz Vali Nafiz Kayalı Gençlik Merkezinde düzenlenen programla anıldı.

GÜNCEL 6.01.2017 17:25:28 0
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILDI

 

Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programa Vali Yardımcısı MURAT BULACAK, Karabük Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkadir Çetin, İl Ticaret Müdürü Ferudun Karataş, Şube Müdürleri Muhammet Nuri Ataseven ve Hasan Gümüş ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunması ve Tarih Öğretmeni Cavit Kırbaş´ ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Konuşmanın akabinde Sarıkamış Belgeseli izlettirildi. Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Barış Tonbuloğlu´ nun “Sarıkamış Dağları” isimli şiiri okumasının ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan “Karlar Kefenimdir” adlı oyun sergilendi. 

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Pehlivan´ ın “Hayalden Hüsrana Sarıkamış Harekâtı” adlı konuşması ve öğrenci Uğur YüceL´ in “Sarıkamış Ağıtı”nı söylemesinin ardından program son buldu.

Programın ilgi ve beğeni ile izlendiği gözlendi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °