SALON DAR GELDİ!

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş´in vefatı münasebetiyle “Yemin Ettik Yolunda Yürümeye, Milliyetçi Türkiye´ye” programı düzenlendi.

GÜNCEL 11.12.2017 19:59:12 0
SALON DAR GELDİ!

 

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş´in vefatı münasebetiyle “Yemin Ettik Yolunda Yürümeye, Milliyetçi Türkiye´ye” programı düzenlendi.

100. Yıl Kültür Merkezi´nde düzenlenen “Yemin Ettik Yolunda Yürümeye, Milliyetçi Türkiye´ye” programı yürüyüş ile başlayıp saygı duruşu ve İstiklal Marşı, sinevizyon gösterimi ile devam etti.

/resimler/2017-12/12/0201152626916.jpgKarabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat İsmail Taş, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Başbuğ Alparslan Türkeş´i rahmetle anarak başladığı konuşmasına, “Bizler dün aldığımız emaneti daha ileriye taşımak için mücadele ediyoruz. Biliyoruz ki bu emanet sizlerin omuzlarında yükselecek. Türk milleti varsa Türkiye Cumhuriyeti vardır. Amacımız Türk gençliğinin, geçmişine, milli, manevi değerlerine bağlı Allah yolunda ilerlemesidir. Ülkü Ocakları Türk Milletinin teminatı, 57. Alayıdır. Sizlerin destekleriyle dost düşman bunu görüyor. 40 kişiyle Çin Sarayını basan Kürşad´ın, Alperenlerin, Akıncıların, Başbuğ´un ruhunun bizlerle olduğunu biliyoruz. Dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu grubunda olmak gurur veriyor. Yol dikenli,yol zordur. Her ne şartta olursa olsun, hiçbir ülkücünün hakkını yedirmedim, yedirmem. Milli manevi değerlerden tavizsiz Allah yolunda davanın neferi olmanızı temenni ederim. İnandığımız davanın Hak olduğuna iman ediyoruz. Milletimizin başı sıkıştığında ağabeylerimiz gözlerini kırpmadan mücadele ettiler. Allah Türk´ü korusun ve yüceltsin. Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm´ın. Allah´ım minarelerimizi ezansız bırakma, devletimiz var et, Ülkü Ocakları´nı daim kıl Allah´ım. Silahlı Kuvvetlerimizi, hilal bıyıklı Özel Harekatçılarımızı muzaffer eyle Allah´ım.” dedi.

Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat İsmail Taş  sözlerini, “Allah yardımcımız olsun. Ne mutlu Türküm diyene.” diyerek sonlandırdı.

/resimler/2017-12/12/0203028253935.jpg/resimler/2017-12/12/0203352473309.jpgŞiir dinletisi sonrasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı sanatçıları Grup Göktürkler ve ardından da Ali Kınık sahne aldı.

Programda salonun dar geldiği gözlerden kaçmadı.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °