Şahin İstifayı Değerlendirdi

Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, Türkiye Futbol Fedarasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasını değerlendirerek, 'Demek ki bu kaos böyle devam edecek' dedi.

GÜNCEL 31.01.2012 20:59:44 0
Şahin İstifayı Değerlendirdi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Aydınlar, Başkan Vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın istifalarının ardından açıklamalarda bulunan Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, çok üzüldüklerini söyledi.
Bu durumun Türk futbolu için iyi olmadığını belirten Nevzat Şahin, 'Üzüldük, basından öğrendik. Bende mail attım. İyi olmadı bana göre. Yeni bir kaos oluşacak. Türkiye'de ama bugünde bakıyoruz üç tane istifa çıktı federasyondan. Federasyonu üzüntümüzü bildiren bir mesaj çektik. İyi olmadı. Hayırlısı olsun bu saatten sonra diyecek bir şey yok. Bu kaos böyle devam edecek demek ki. 27 Şubat'ta genel kurul kararı alınmış. Ama bu işin bir an önce toparlanıp bitmesi gerekiyordu. Şuanda bir şey görüşülmedi'
dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için Haluk Ulusoy'un isminin geçtiği yönünde sorulan soruya ise Şahin, 'Öyle bir şey yok. Gelişmeleri takip ediyoruz. Türk futbolu için iyi olmadı. Bu kaos böyle devam edecek demek ki' ifadelerini kullandı.

Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °