Sağlık bir yaşam için Karabüklü Diyetisyen Büşra Solmaz danışanlarını bekliyor

Hacettepe Üniversitesi´nden ‘şeref öğrencisi´ olarak mezun olan Karabüklü Diyetisyen Büşra Solmaz online danışmanlıkla danışanlarının sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor

GÜNCEL 5.07.2021 15:51:53 0
Sağlık bir yaşam için Karabüklü Diyetisyen Büşra Solmaz danışanlarını bekliyor

 

Üniversite hayatı boyunca Hacettepe Üniversitesi hastane mutfağında, erişkin kliniğinde; Mamak İlçe Sağlık Merkezi´nde, Pursaklar Devlet Hastanesi´nde ve 75.Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´nde  stajlarını tamamlayan Diyetisyen Büşra Solmaz, stajlarında palyatif bakım ve yoğun bakım ünitelerinde, erişkin diyet polikliniği ve yatan hasta bölümlerinde, kurum mutfaklarında ve toplum sağlığının geliştirilmesinde etkin görev aldı.

 “PAH: Oluşumu, Besinlerde Bulunma Düzeyi ve Önleme YollarıveDiyet İnflamatuar İndeksinin Bilişsel Fonkisyonlar ve Depresyon İle İlişkisi konularında seminerler yapan Diyetisyen Büşra Solmaz,  “Üniversite Öğrencilerinde İnternet ve Akıllı Telefon Bağımlılığı ile Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Aktiviteleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi” yazdığı teziyle şeref öğrencisi´ olarak mezun oldu.

Diyetisyen Büşra Solmaz, sağlıklı beslenme ve beslenme eğitimi, hastalıklarda beslenme tedavisi, diyabette beslenme, kilo alma / verme, hipertansiyon ve beslenme, ergenlikte beslenme, beslenme danışmanlığı alanlarında online danışmanlık hizmeti vermektedir.

‘Uzmanlar diyor ki´ ve ‘besinler.net´ sitelerinde sağlıklı beslenme konusunda yazarlık yapan Diyetisyen Büşra Solmaz´dan danışmanlık hizmeti almak isteyenler için sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor. İletişim ve bilgi için : dyt.bsr.solmaz@gmail.com İnstagram: dyt_bsrslmz


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °