“SAFRANBOLU´YU TRABZON´DAN TAKİP EDİYORUZ”

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy´u Ziyaret Eden Trabzon – Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır, Safranbolu´yu Trabzon´dan Takip Ettiklerini Söyledi

GÜNCEL 4.12.2015 16:07:14 0
“SAFRANBOLU´YU TRABZON´DAN TAKİP EDİYORUZ”

Ziyarette konuşan Karabayır, UNESCO Miras Listesinde bulunan, Osmanlının tarihini bu günlere bozulmadan taşıyan Safranbolu´da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Sayın Başkan ile başlayan tanıtım, restorasyon ve hizmet atağını da yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Hasan Karabayır, “ Öncelikle Başkanıma yoğun iş temposundan şahsıma vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum. Safranbolu´da gerçekleşen hizmetlerin çoğu belediye tarafından örnek alındığını da yakinen bilmekteyim. Bu büyük bir örnektir. Safranbolu kendi tarihini yarına aktarbilecek güçte bir kent durumundadır. Ben Sayın Başkanıma yeniden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan Aksoy ise Sayın Karabayır´a nazik sözlerinden dolayı teşekkür ederken,” ziyaret beni ziyadesi ile mutlu etmiştir ” dedi.
Belediye olarak başarıyı yakalamalarının en büyük sırrının, öncelikle vatandaş odaklı yine hizmetlerin vatandaşlarla istişare yaparak gerçekleşmesi, profesyonel bir ekip ile çalışmak, ciddiyet en önemlisi de bir aile olmaktan geçtiğini kaydeden Başkan Aksoy, “ Bizler 6 yılı aşkın bir süredir Safranbolu sevdası ile hizmet aşkı ile yolumuza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her hizmette halkımızın duaları ve destekleri bulunmakta. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor. Ben bu nedenle Safranblulu hemşerilerime sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Sayın Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Sayın Başkanımıza ve Şalpazarı halkına da selamlarımızı gönderiyorum” dedi.
İkili konuşmaların ardından bir süre daha sohbet etti.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °