Safranbolu´da köpek saldırıları arttı

Her geçen gün Türkiye´nin çeşitli bölgelerinden köpek saldırısı haberleri gündeme düşerken Safranbolu´da da sokak köpeklerinin saldırıları artmaya başladı.

GÜNCEL 24.03.2022 17:05:34 0
Safranbolu´da köpek saldırıları arttı


Safranbolu´da özellikle Esentepe Mahallesi´nde dolaşan sokak köpeklerinin vatandaşlara saldırdığı konuşulmaya başlandı. Safranbolu´da çoğu vatandaş sokakta gezerken tedirgin olduklarını söylüyor.  Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri köpek saldırısından çok müzdaripler. Geçtiğimiz günlerde de Safranbolu Vilayetler Birliği Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi A. B. K. köpek saldırısına uğradı. Pazar günü arkadaşlarıyla birlikte okul bahçesinde top oynamaya giden A. B. K. köpek saldırısına uğrayarak hastanelik oldu. Köpeğin, çocuğu bacağından ısırdığı öğrenilirken çocuğun annesinden alınan bilgide ise çocuğuna 4 doz olmak üzere kuduz aşısı yapılacağı, çocuğun psikolojik olarak yıprandığı ve zaman zaman sıçrayarak uyandığı öğrenildi.
Safranbolu Belediyesi´nden edinilen bilgiye göre çocuğu ısıran köpek ekipler tarafından Safranbolu Belediyesi Hayvan Barınağı´na götürüldü.


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °