Safranbolu Turizm Paydaşları Çalıştayı

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 22 Nisan 2014 tarihinde saat 13.30’da Safranbolu Turizm Fakültesi`nde 'Safranbolu Turizm Paydaşları Çalıştayı' düzenlenecek.

KÜLTÜR 17.04.2014 12:10:34 0
Safranbolu Turizm Paydaşları Çalıştayı

Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, “Safranbolu Turizminde aktif yer alan katılımcıların yapacakları grup görüşmeleri ve verecekleri katkılar sonucunda oluşacak sonuç bildirisi ile sona erecektir. Safranbolu`da turizmin gelişimi ve büyümesinin önündeki engellerin belirlenmesi, geçmiş tecrübelerin gelecekteki etkili uygulamalara taşınması, deneyim, bilgi ve bakış açılarının paylaşması, ulusal ve uluslararası düzeyde stratejilerin ve projelerin tasarımında ve uygulanmasında iletişim ve bilgi alışverişi ile işbirliği geliştirmesi için yapılacak çalıştay önemlidir. Çalıştayın faydalı olmasına yönelik olarak Safranbolu için önem arz eden grupların oluşması, bu gruplarda da en faydalı sonucun alınacağı sayıda katılımcı bulunması ve bu katılımcılarında bilgi, tecrübe ve şahsiyetleri ile Safranbolu Turizminde önemli kişiler olması konusunda hassasiyet gösterilmiştir. Bu bağlamda tartışma grupları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir. Konaklama ve Yiyecek İçecek  İşletmeleri Grubu Hediyelik Eşya İşletmeleri Grubu

Seyahat İşletmeleri Grubu Merkezi ve Kırsal Turizm Mekan Yönetimi Grubu Tarihi Çevre ve Koruma Grubu Gerçekleştirilecek çalıştayın Safranbolu turizmine, ilçe ekonomisine, yerel ölçekte karar verici konumundaki yerel yöneticilerimize ve yörede faaliyet gösteren turizm işletmecilerine faydalı olmasını dilerim” dedi. 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °