Safranbolu, Tarihi Çarşıda Bayramlaştı

Safranbolu´da Tarihi Çarşıda yapılan bayramlaşma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

GÜNCEL 25.06.2017 18:30:14 0
Safranbolu, Tarihi Çarşıda Bayramlaştı

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer´in ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde Safranbolu Protokolü de hazır bulundu.

Protokol üyeleri ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ürkmezer, gerek kaymakamlık gerekse belediyenin bu güzel dokuyu yaşamaya gelenlere yine bu dokuya uygun misafirperverlikle hizmet edileceğini ifade ederek Kaymakamlık ve Belediyedeki kapıların tüm siyasi partilere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, esnafa ve özellikle vatandaşlara sonuna kadar açık olduğunu kaydetti.

Ürkmezer, ' Amacımız Safranbolu´ya ve Safranbolu halkına en güzel hizmeti vermek. Bu nedenle daha öncede söylediğim gibi bu hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben bir kez daha bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm Ülkemize ve İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini niyaz ediyorum' dedi. 

Kaymakam ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer´in konuşmasının ardından geleneksel bayram ziyaretlerine geçilerek ilk olarak İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi. Ziyaretler sırası ile Garnizon Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Yetiştirme yurdu ile devam etti

Yetiştirme yurdundaki gençlerle bir süre sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkanı Ürkmezer buradan Safranbolu Devlet Hastanesi´ndeki hastalar ziyaret edilerek bayram ziyaretleri programı son buldu. 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °