Safranbolu Şehitlerini Unutmuyor

lkemizin huzurunu, birliğini, dirliğini ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden Şehitlerimiz unutulmuyor.

GÜNCEL 15.03.2018 15:50:36 0
Safranbolu Şehitlerini Unutmuyor

 

Göreve başladığı ilk günden itibaren Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer de katıldığı her platformda Şehitlerimize ve ailelerine olan minnet ve şükranlarını dile getiriyor, aileleri bizzat ziyaret ediyor.

Bu bağlamda Ürkmezer´in talimatı ile Eşi Miray Ürkmezer tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Hakkari´de Vatani görevini yaparken hain terör örgütü ile çıkan çatışma esnasında 26.10.1993 yılında hayatını kaybeden Şehidimiz Mustafa Arık´ın ailesi ile hem 16. 03.2018 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Mevlit ile ilgili konuşuldu hem de herhangi bir ihtiyaç durumunda her zaman yanlarında olunduğu bir kez daha hatırlatıldı.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Bizler özellikle maneviyata önem veren bir Milletiz. Bu nedenle Vatanı bölmeye çalışanlar ve işbirlikçileri asla emellerine ulaşamayacaklardır. Yine bizler bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak adına canımızı hiçe sayacak kadar da Vatan Sevgisi ile doluyuz. Bundan dolayıdır ki: Canını seve seve Şehit düşen Kahraman Vatan evlatlarına ve gazilerimize büyük bir minnet ve saygı duymaktayız” dedi.

Gerek şahsen, gerekse Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediye ailesi olarak Şehit Aileleri ile sık sık bir araya geldiklerini kaydeden Ürkmezer, “ Miray hanım beraberinde, Şehidimizin adının yaşatıldığı Mustafa Arık İlk Öğretim Okulu Müdürümüz İbrahim Danışman ve Müdür Yardımcımız Cengiz Gümüş ile birlikte Şehidimizin ailesine bir ziyarette bulundular. Hem hasbihal ettiler hem de bundan böyle süreklilik kazandırmayı düşündüğümüz Mevlüt programları hakkında karşılıklı istişarelerde bulundular ve ailenin memnuniyeti ile selamlarını bizlere ilettiler. İnşallah bundan sonra periyodik bir şekilde mevlüt programlarına devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize bir kez daha Allah´tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, 16 Mart 2018 günü saat 12.00´da Ulu Camide okunacak Mevlid-i Şerife tüm Safranboluluları davet ediyorum ” diye konuştu.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °