Safranbolu Şehidinin Mevlidine Akın Etti

TSK´nın Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtı sırasında terör saldırısında Şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın Yunus Emre Camiinde okunan Mevlid-i Şerifinde Safranbolulular akın etti.

GÜNCEL 19.03.2018 10:20:00 0
Safranbolu Şehidinin Mevlidine Akın Etti

 

Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlen Şehidimizin mevlit programına Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Karabük Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, Şehit Aileleri, Şair Dursun Ali Erzincanlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yunus Emre Camiinin Minaresi ve çevresinin dev Türk Bayrakları ile süslenmesi gözlerden kaçmazken, Öğle Namazına müteakip okunan Mevlid-i Şerifin ve edilen duaların ardından Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından sunulan ikramlara geçildi.

Programa katılan vatandaşlarla uzun süre sohbet ve teşekkür eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Safranbolu halkının Vatanına, Toprağına, Şehidine nasıl sahip çıktığını bir kez daha gösterdiğini ” söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtı sırasında terör saldırısında Şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın vefatının ardından 40 gün geçtiğini hatırlatan Ürkmezer; “ Yüreğimiz hala Şehadet haberini aldığımız ilk gün gibi yanıyor. Tabii ki her Şehit haberinde aynı acıyı yaşıyoruz. Ancak bu Cennet Vatan topraklarına ihanet eden, bölmeye, parçalamaya kalkışan, birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalışanlara karşı Devletimizin kararlı mücadelesinin de süreceğini bilmekte ve tüm Kahraman Vatan Evlatları ile gurur duymaktayız” dedi.

Kaymakamlık ve Belediye olarak, dolayısı ile Safranbolu olarak Şehitlere ve ailelerine sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Bu gün Yunus Emre Camiinde Şehidimizi ve ailesini yalnız bırakmayan, buraya akın eden tüm Safranbolululara şükranlarımı sunuyor, tüm Şehitlerimize bir kez daha Allah´tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °