Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinden bir başarı daha

Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi her yıl düzenlenen ve bu yıl ON-LİNE olarak gerçekleştirilen '23. İPANA Liseler Arası Müzik Yarışması'nda büyük bir başarıya imza attı.

GÜNCEL 29.06.2021 18:11:47 0
Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinden bir başarı daha

 

Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi, Dünyanın en büyük gençlik organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl 1500´ün üzerinde okulun katılım sağladığı '23. İPANA Liseler Arası Müzik Yarışması'nda grup kategorisinde 2 bireysel ödül kazandı. Enstrüman dalında Bas Gitarist Barış ÖZTÜRK 2. olurken, 'En İyi Kız Solist' dalında da Özlem YILMAZ Jüri özel 3.lük ödülünün sahibi oldu.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesinin bu başarısının bir ilk olmadığını, daha önceki yıllarda da özellikle müzik alanında önemli Türkiye derecelerine sahip olduğunu hatırlatarak bu başarılarına bir yenisini daha eklediğini ifade etti.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, eğitimin bir bütün olduğunu belirterek “Safranbolu eğitim ailesi olarak her alanda başarıyı hedefliyor ve bu hedeflere ulaşmak için de tüm okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci ve velilerle birlikte ekip ruhu içinde çalışıyoruz.” dedi.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, göstermiş oldukları başarıları nedeniyle dereceye giren Safranbolu İMKB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Barış Öztürk ve Özlem Yılmaz´ı tebrik etti ve bu başarıda emeği bulunan yönetici, öğretmen ve velilere de teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °