Safranbolu Genelinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Safranbolu Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü çalışmalarına Esentepe ve Yeni Mahallede devam ediyor. Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına kentin muhtelif mahallelerinde eş zamanlı olarak sürdürüyor.

GÜNCEL 25.07.2018 17:28:18 0
Safranbolu Genelinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

 

Ekipler Esentepe Mahallesinde meydana gelen arıza giderme çalışmalarının yanı sıra Yeni Mahallede yağmur suyu hattı çalışmalarını da sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgi edinilen Su İşleri Müdürü Yunus Kol şu sözlere yer verdi´´ Yağmur Suyu Drenaj hattı olmayan yollar ile rehabilite gereken mevcut güzergâhlarda drenaj kanallarının oluşturulması, uygun yol konforunun sağlanması adına Su İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Yeni Mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Yunus Kol özellikle su kesintilerinin yaşanmaması ve alt yapının yetersiz kaldığı bölgelerde trafik akışına engel teşkil edebilecek kısımlarda çalışmaların hızlandırılması konusunda Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in vatandaşın mağdur edilmemesi gerektiği konusunda kesin talimatı olduğu bilgisini verdi.

Kentte daha önce de yenileme ve tadilat gerektiren mahalle ve caddelerde aynı çalışmaların gerçekleştirildiği, yapılan yağmur suyu drenaj şebekesiyle su baskınları ve birikintilerin önüne geçildiği, vatandaşın sorun yaşamaması için ciddi önlemler alındığı bilgisi veridi.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °