Safranbolu Belediyesinden Duyarlı Hizmet

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in uygulamaya koyduğu duyarlı projeler arasında yer alan Hastanede yatan hastaların periyodik olarak ziyaret edilmesi, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacı olanların tespit edilmesi a

GÜNCEL 22.06.2018 17:16:22 0
Safranbolu Belediyesinden Duyarlı Hizmet

 

Safranbolu Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları haftanın belli günleri ziyaret ediliyor. Ziyaret esnasında hasta vatandaşların istek talep ve beklentileri alınarak gerekli kurum ve kuruluşlara iletiliyor.

Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer , hayatın tüm zamanlarında vatandaşın yanında olarak, devlet ve vatandaş arasında sıkı bağlar kurmayı sürdürüyor.

Ürkmezer ‘´İnsanların en hassas olduğu anlardan biri olan hastalık sürecinde vatandaşımızın duygusal anlamda bizleri yanlarında görmekten memnun olduklarını gözlemliyoruz, bunun için de hastanede yatan vatandaşlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek için bu önemli projeyi hayata geçirdik. Bundan sonrada vatandaşlarımızla yakından ilgilenmeyi sürdüreceğiz´´ifadelerini kullandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaretler esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecek bazı hediyeler götürüyor.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °