Safranbolu Belediyesinde Eğitim Seminerleri Düzenlendi

Taşeron kadro sınavlarının ardından 696 Kanun Hükmünde Kararname (KHK )kapsamında taşeron İşçilerin kadroya geçirilmesi hakkında bilgi aktarılan, aynı zamanda Belediyenin tüm birimlerinin de katıldığı eğitim seminerleri düzenlendi.

GÜNCEL 16.03.2018 16:31:48 0
Safranbolu Belediyesinde Eğitim Seminerleri Düzenlendi

 

Seminerler Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda gerçekleşti. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı doğrultusunda  kadroya geçirilecek işçilerin hizmet içi eğitim programı kapsamında, şirketlere geçişleri  ile ilgili merak edilen sorular cevaplandırıldı.  Eğitim seminerlerinin diğer konusu ise 4734 sayılı Kamu ihale kanunu kapsamında temel ilkeler, ihale süreçleri hakkındaki bilgiler oldu. Son olarak personelin motivasyon ve kişisel gelişimi, kurum aidiyetinin psikolojisinin önemi anlatıldı.
Seminerleri, Eğitimci-Konuşmacı olarak Türkiye Belediyeler Birliği Destek Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Azak, Uzman Eğitmen Prof. Dr. Enver Aydoğan verdi.Kadroya geçirilecek olan personellerin akıllarındaki soru işaretlerini uzmanlar tarafından giderilmesini uygun gördüklerini ifade eden, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şu sözleri söyledi.´´ Mesai arkadaşlarımın akıllarına takılan gerek bireysel hakları gerekse Belediye ile ilgili mevzuatların uzmanlar tarafından cevaplandırılmasının faydalı olacağını düşündük. Bunun yanı sıra tüm personelimizin motivasyonlarını arttırabilmek, Belediye içi dinamiği yakalayabilmek açısından psikolojik destek eğitim seminerini de programa dahil ettik.´´dedi.

Personelin tamamının yoğun katılımı ile gerçekleşen program 2 gün boyunca devam etti.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °