Safranbolu Belediyesi Vatandaşın Her Zaman Yanında

Safranbolu Belediyesinin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan hasta ziyaretleri periyodik olarak devam ediyor.

GÜNCEL 1.12.2018 14:13:34 0
Safranbolu Belediyesi Vatandaşın Her Zaman Yanında

 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile başlayan, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde devletin yanlarında olduğunu gösteren çeşitli projeler arasında yer alan, hastanede yatan hastaların ziyaret edilmesi vatandaşların memnuniyetini kazanıyor. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, Müdürlüğe bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesi içerisinde yer alan servisleri dolaşarak tedavi olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığı sorularak Ürkmezer´in selamını iletiliyor.

Ekiplerin Hastanede yatan hastalara, hastanede ihtiyaç duyabilecekleri bazı hediyeler götürdüklerini ve yoğun iş temposundan fırsat buldukça ziyaretlere bizzat katıldığını kaydeden Ürkmezer Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi´´ Hastalıkta ve sağlıkta vatandaşımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da çok önem veriyoruz.

Tek gayemiz ağızlardan çıkan bir dua ve yüzlerde bir tebessüm oluşturabilmek. Hastanede yatan tüm hastalarımıza Allah´tan acil şifalar diliyorum´´şeklinde konuştu.  


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °