Safranbolu Belediyesi Hastalıkta Sağlıkta Vatandaşın Yanında

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in uygulamaya koyduğu projeler arasında yer alan, Hastanede yatan hastalar periyodik olarak ziyaret ediliyor.

GÜNCEL 23.11.2018 13:21:19 0
Safranbolu Belediyesi Hastalıkta Sağlıkta Vatandaşın Yanında

 

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesinde yatan hastaları her cuma ziyaret ederek herhangi bir konuda istekleri olup olmadığı sorularak Ürkmezer´in selamını iletiliyor. Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Safranbolu belediyesi hastalıkta, sağlıkta vatandaşın yanında yer almayı sürdürüyor.

Vatandaşın hastalık sürecinde morale ihtiyaç duyduklarını, hastalıkların moral ve motivasyonla daha çabuk tedavi edileceğini kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer şöyle devam etti´´ Devletimizin bizlerden isteği vatandaşlarımızla yakın temas halinde olup birebir görüşmelerle talep, şikayet ve beklentilerinin belirlenmesidir. Vatandaşımıza hizmet verebilmenin de en doğru yolu budur. Hastalık döneminde hepimiz hassas bir süreç geçiriyoruz,bu düşünceyle başlattığımız uygulama hastalarımıza moral olur. Ben hastanede yatan tüm hastalarımıza Allah´tan acil şifalar diliyorum´´dedi.

 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaret esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecekleri bazı hediyeleri de yanlarında götürerek hastaların gönlünü alıyor.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °