SADEP Ekipleri Hizmeti Ayağınıza Getiriyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatı ile projelendirilen ve Projeye Bağlı 15 kişilik bir ekibin çalıştığı ‘Safranbolu Acil Destek Programı´ ( SADEP ) çalışmalarını Tarihi Çarsı bölgesinde sürd

GÜNCEL 3.07.2018 14:31:14 0
SADEP Ekipleri Hizmeti Ayağınıza Getiriyor

 

Proje kapsamında hedeflenen Safranbolu´da bulunan tüm haneler teker teker gezilerek, herhangi bir konuda desteğe ihtiyacı olup devlet kurumlarına ulaşamayan aileler tespit ediliyor ve çözüme yönelik çalışmalar sürdürülüyor.  Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen projede, ekiplerin ailelerle kurdukları yakın temas sonucu maddi manevi hukuksal ya da bireysel sıkıntıları tespit ediliyor. Alanında profesyonel olan ekiplerin tespit ettikleri problemler Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´e rapor ediliyor.

Vatandaş odaklı hizmet politikasını benimsediklerini, her kesimden vatandaşın devlet kurumlarına ulaşabilmelerini, devletin hizmetini vatandaşın kapısına götürülecek bu projenin herkes için önemli bir çalışma olduğunu ifade eden, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sözlerine şöyle devam etti. Devlet kurumları vatandaşımızın uzağında değil bizim kapımız daima onlara açık fakat sıkıntıları hakkında nereye başvuru yapacaklarını bilmeyen vatandaşlarımız için başlattığımız proje tüm vatandaşlarımızın her konuda yardımına koşacak ve onlara rehberlik etmeye devam edecek´´şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise ‘´Kaymakam beyin selamını aldık biz de kendilerini saygıyla ve minnetle selamlıyoruz, ufak tefek sıkıntılarımızı kendilerine ilettik bu güzel hizmeti başlattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz´´şeklinde konuştular.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °