Özel İdare Akbank´la imzaladı

Karabük İl Özel İdaresi ile Akbank arasında 3 yıllığına banka promosyonu protokolü imzalandı.

GÜNCEL 7.09.2021 23:15:10 0
Özel İdare Akbank´la imzaladı


Karabük İl Özel İdaresinde görev yapan memur, sözleşmeli personel, işçi çalışanları olmak üzere toplam 326 personelin faydalanacağı banka promosyonu sözleşmesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve banka yetkilisi tarafından imzalandı.
Banka Promosyonu ile ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Uzun, “ Özel İdaremiz ve Akbank arasında 3 yıllığına imzalanan promosyon sözleşmesinin İl Özel İdaremizde görev yapan tüm personellerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” dedi.

Akbank yetkililerine Karabük İl Özel İdaresi´ne belirlemiş oldukları banka promosyonu katkısı için teşekkür ettiğini ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, “İl Özel İdaremiz çok önemli yatırımlar ve projeler yürüttüyor. Köylerimizin alt yapılarını güçlendirip, yolları ve içme sularını ve ilimize yapımı gerçekleştirilen pek çok projeyi yapıyor. Bu yapılan işlerimizde bu anlamda görev yapan arkadaşlarımıza imkânlarımız oranında bütçesine katkıda bulunmak, çalışma şevkini, performansını arttırmak ve vatandaşa daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. İmzalanan bu sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °