Özata Safranbolu´ya Aday

2014 yılındaki seçimlerde aldığı 8 bin 169 oyla en yüksek ikinci oyu alan Mustafa Özata İYİ Parti´nin Safranbolu Belediye Başkan Adayı oldu.

GÜNCEL 1.02.2019 14:53:02 0
Özata Safranbolu´ya Aday

 

Safranbolu İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata yaptığı açıklamada, “Sevgili arkadaşlarım, saygıdeğer Safranbolu´lu hemşehrilerim. 30 Mart 2014 seçimlerinde gösterdiğiniz destek ve teveccühle çok başarılı bir sonuç elde etmiş ancak seçimi alamamıştık.

Geçen süreç ‘Sevdamız Safranbolu´ ile ilgili ne kadar doğru görüş ve fikirlere sahip olduğumuzu, öngörülerimizin ne kadar isabetli olduğunu hepimize gösterdi.” dedi.

/resimler/2019-2/1/1457357157191.jpg“Sahip çıkmazsak her türlü olumsuzluğu kabullenmiş oluruz.”

Safranbolu İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Özata, “Maalesef güzide şehrimiz Safranbolu´muz 1,5 yıldır kayyumla yönetilmektedir.Bu durumun sorumlusu öncelikle iktidar partisi olmakla birlikte Safranbolu´lular olarak hepimiziz.

Bizler, partizanlık uğruna, mezarlarımızın,tüm anılarımızın olduğu ,torunlarımızı yetiştireceğimiz ve nihayet mezarımızın olacağı şehrimize sahip çıkmazsak her türlü olumsuzluğu kabullenmiş oluruz.

Şikayet edeceğimize bu durumu değiştirmeye çalışmalı Safranbolu´yu en iyi yönetecek adayı seçerek işbaşına getirmeliyiz. Safranbolu halkının öngörü ve ferasetine güvenerek Safranbolu Belediye Başkanlığına İYİ Parti´den aday oldum. Her görüşten hemşehrilerimin, parti ayrımı gözetmeksizin ortak akıl ve sağduyuda birleşerek Sevdamız Safranbolu´nun selameti için desteğini esirgemeyeceğine olan inancımla, adaylığımın, şahsım,ailem,hemşehrilerim ve ülkem için hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Geçtiğimiz seçimlerde isminden çokça söz edilen Özata´nın bu seçimde yine favori adaylardan biri olacağı, ayrıca Özata´nın Safranbolu´nun çok yakından tanıdığı eski bir Belediye Başkanından da destek alarak seçimi önde göğüsleyebileceği kamu oyunda konuşuluyor.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °