Özalp`in Büyük Başarısı

Safrabolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni Ahmet Nusret Özalp, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa bölgesinde 2014 yılı en başarılı Cisco BT Eğitmeni seçildi.

EĞİTİM 11.07.2014 11:13:14 0
Özalp`in Büyük Başarısı

Bilişim Teknolojileri Alanı Öğretmeni ve aynı zamanda Safranbolu Netacad Academy Instructor Ahmet Nusret Özalp, 2014 yılının Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesinden En Başarılı Cisco BT Eğitmeni' ödülüne layık görülürken, ayrıca 165 ülkede uygulanan bu programda dünyada yüzde 25’lik gruba girerek İleri Düzey Eğitmen' oldu. 165 ülkede 5 milyon üzerinde öğrenci sayısına ulaşan Cisco Netacad Academy Programı, 2008 yılından bu yana Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta. 2008 yılından bu yana Safrabolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi`inde verilmekte olan Bilgisayar Ağ Uzmanlığı Sertifikasyon Programı başarılı bir şekilde yürütülmeye devam ediyor. Türkiye`de de 2000 yılından bu yana 80´in üzerinde eğitim kurumunda yürütülen NetAcad ile bugüne kadar, 10 binin üzerinde kişiye bilişim teknolojileri alanında eğitim verildi. Katılımcılarına iş hayatına yönelik güncel bilgi ve beceriler sağlayan mesleki bir eğitim programı olan NetAcad, uluslararası olarak başarısı kanıtlanmış bir karma e-öğrenme uygulaması. Sınıf ortamı ve çevrimiçi materyalleri birleştirerek dev bir eğitim programı oluşturulmuş. Cisco Akademisi olan kurumlar, bu canlı laboratuvar ortamında e-öğrenme teknolojisinin son noktasını paylaşıyorlar. Dünyadaki internet altyapısında bulunan aktif cihazların (router, switch, firewall, ip telefon vb.) yüzde 80’inden fazlası Cisco firması tarafından üretilmiştir. 

Safrabolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde verilen bu uzmanlık eğitimleri ile Bilişim Teknolojileri Alanında eğitim gören öğrenciler öncelikli olmak üzere, Mühendislik Alanında Eğitim alan üniversite öğrencilerine yeni iş kapıları açılmakta. Uluslararası geçerliliğe sahip olan bu sertifika ile tüm dünyada her geçen gün ihtiyaçı artan sertifikalı bilişim uzmanı sayısının arttırılması amaçlanmakta.

 


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °